رسپی دسر کدو حلوایی با بیسکوئیت و شکلات :
معمولا همه افراد کدو حلوایی دوست ندارند، اما مطمئنم اگه این دستور را امتحان کنید دوست خواهید داشت. من این دسر را به شکلی که توی عکس می بینید فرم دادم، شما می توانید آن را روی نایلون بازپخش کنید و رول کنید یا در ظرف مستطیلی بریزید و بعد برش بزنید.
طرز تهیه دسر کدو حلوایی با بیسکوئیت و شکلات :
1 کیلو کدو حلوایی را با یک و نیم لیوان شکر بپزید. کدوها را پس از خنک شدن به وسیله مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید. در ظرفی جداگانه 100 گرم خامه صبحانه (نصف پاکت) را هم بزنید تا فرم بگیرد و به پوره کدو اضافه کرده هم بزنید. 350 گرم از هر بیسکوئیت ساده ای که دوست دارید را داخل غذاساز پودر کنید.
اگر غذاساز نداشتید می توانید بیسکوئیت را داخل نایلون بگذارید و با وردنه یا ته لیوان بکوبید. بیسکوئیت پودر شده را نیز به مخلوط کدوحلوایی اضافه کنید و همه مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید. به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید و به فرم دلخواه شکل دهید. اما برای فرم دادن هر توپی کمی دستهایتان را مرطوب کنید که به دست نچسبد. من یکطرفش را در بادام زمینی خرد شده غلتاندم و روی آن شکلات ذوب شده ریختم. شما هر طور که دوست دارید فرم داده تزیین کنید. نوش جان
نکته: حتما توصیه می کنم که در یخچال بگذارید. اگر بیرون بماند نرم می شود.