• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بورک گوشت و تره فرنگی : دستور پخت و طرز تهیه غذای آسان و حرفه ای

    بورک گوشت و تره فرنگی

    طرز تهیه بورک گوشت و تره فرنگی :

    مواد لازم :

    • 5 عدد خمیر یوفکا
    • 2 عدد تخم مرغ
    • 1 شیشه آب گازدار
    • 3 قاشق غذاخوری ماست
    • نصف استکان شیر
    • نصف استکان روغن مایع

    مواد داخل بورک :

    • نیم کیلو تره فرنگی ریز خرد شده
    • 1 عدد پیاز
    • 250 گرم گوشت چرخکرده
    • روغن مایع
    • آب، 1 استکان
    • فلفل سیاه، نمک، پرک فلفل
    • مواد لازم رویه:
    • کره ذوب شده، 3 قاشق غذاخوری
    • کنجد

    دستور پخت بورک گوشت و تره فرنگی :

    ابتدا داخل ماهیتابه روغن مایع می ریزیم و گوشت را داخل آن ریخته و کمی تفت ی دهیم، سپس پیاز نگینی خرد شده را اضافه می کنیم سپس تره فرنگی را اضافه کرده سرخ می کنیم. یک استکان آب را اضافه کرده و سپس ادویه ها را اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم و مواد گوشتی را به مدت 15 دقیقه می پزیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.


    برای تهیه سس همه مواد را داخل یک کاسه گود می ریزیم و مخلوط می کنیم. 5 ورق خمیر یوفکا را از وسط نصف کرده و 10 ورق یوفکا آماده می کنیم. روی هر ورق کامل یوفکا را کامل با سس بپوشانید از مواد میانی کمی لبه خمیر بریزید و به سمت داخل رول کنید. یکی سینی گرد فر را چرب کنید و از وسط سینی شروع کنید و رول را دور خودش بپیچید و به همین ترتیب بقیه رول های آماده را در ادامه رول قبلی بپیچید.

    بورک آماده شده را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید سپس در زمان پخت روی آن 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده را بمالید و روی آن کنجد بپاشید. بورک را
    در فر از پیش گرم شده در دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

    پیشنهاد: اگر تره فرنگی نداشتید می توانید از پیازچه استفاده کنید.

    بورک گوشت و تره فرنگی

    About The Author