رسپی پاستای سوسیس پنیری :
مواد لازم :
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- سوسیس، 380 گرم
- پیاز کوچک، یک عدد (ریز خرد شده)
- سیر، 2 حبه پوره شده
- کنسرو گوجه فرنگی کبابی، یک عدد 400 گرمی
- پاستای پنه، 1 و ½ پیمانه نپخته
- استاک مرغ (آب مرغ طبخ شده با ادویه ها)، 1 و ½ پیمانه
- شیر، ½ پیمانه
- پنیر چدار رنده شده، 1 پیمانهپ
- پیازچه ریز خرد شده برای تزیین
طرز تهیه پاستای سوسیس پنیری :
1- یک تابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید و بچرخانید تا همه جای تابه به روغن آغشته شود.
2- پیاز و سوسیس را داخل تابه ریخته به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت داده بپزید. هر ازگاهی هم بزنید. پیاز بایستی نرم شده و سوسیس هم قهوه ای روشن شود. سیر را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر هم بزنید.
3- گوجه فرنگی، پاستا، آب مرغ و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به جوش آید. حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید و برای 10 تا 12 دقیقه بپزید تا پاستا کاملا پخته شود.
4- پنیر چدار را اضافه کرده هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
5- با پیازچه تزیین و سپس سرو کنید.