طرز تهیه کیک گنبدی :
مواد لازم کیک :
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر دانه ریز
- 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
- 1 و 1/3 لیوان آرد
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل
- 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
مواد لازم کرم :
- 5 لیوان شیر
- 1 لیوان آرد
- یک و نیم قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 عدد تخم مرغ
- 50 گرم کره
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل
- یک لیوان شکر دانه ریز
- 1 و نیم لیوان پودر نارگیل
- مواد لازم روی کیک:
- 1 پاکت (75 گرمی) پودر کرم شانتی
- 1 لیوان شیر سرد
طرز تهیه کیک گنبدی :
1- برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغ و شکر را داخل کاسه همزن ریخته و هم بزنید تا کف کند.
2- بقیه مواد کیک را نیز اضافه کرده هم بزنید سپس مخلوط را داخل قالب گرد که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید.
3- سپس کیک را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
4- برای تهیه کرم همه مواد به جز کره، پودر نارگیل و وانیل را داخل قابلمه ای ریخته روی حرارت بگذارید.
5- مخلوط را تا زمانیکه جوش بیاید در حال همزن بپزید.
6- وقتی جوشید و غلیظ شد، شعله را خاموش کنید. سپس کره، پودر نارگیل و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شده و کره ذوب شود.
7- کیکی که پختیید را دو قسمت کنید.
8- داخل یک ظرف گود گنبدی شکل سلفون بکشید و یک قسمت از کیک را به آرامی با فشار دست داخل کاسه به لایه سلفونی بفشارید.
9- کرم را روی لایه کیکی داخل ظرف گنبدی پر کنید. قسمت دیگر کیک را به اندازه دهانه ظرف ببرید و روی لایه کرمی قرار دهید.
10- لبه های سلفون را روی کیک کشیده و کیک را برای استراحت به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
11- در این فاصله برای رویه کیک شیر و کرم شانتی را مخلوط کرده هم بزنید تا فرم بگیرد سپس در یخچال بگذارید.
12- کیک را از یخچال خارج کرده روی ظرف سرو برگردانید و سلفون را از روی آن بردارید و کرم شانتی را روی آن بپوشانید.
13- خرده های اضافه کیک را پودر کنید و روی کیک بریزید و سپس برش داده سرو کنید.