طرز تهیه سالاد آسیایی :
مواد لازم:
- مغز کاهو ا عدد
- کلم سفید نازک خرد شده ، 1 پیمانه
- کلم بنفش نازک خرد شده، 1 پیمانه
- فلفل قرمز ریز برش خرده، 1 عدد
- جوانه لوبیا، 1 پیمانه
- نخود سبز با غلاف برش خرده، 1 پیمانه
- هویچ خلالی، 1 پیمانه
- پیازچه خرد شده 2 ساقه
برای سرو سالاد :
- گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- سس کنجد و زنجبیل، 1/3 پیمانه
- روغن کنجد، 1 قاشق غذاخوری
- بادام تست شده ¼ پیمانه
- کنجد، 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد آسیایی:
1- همه سبزیجات را بشورید و خرد کنید.
2- روغن کنجد را روی حرارت داغ کنید . بادام ها را به مدت 3-5 دقیقه یا تا زمانیکه قهوه ای روشن شود و عطر آن بلند شود تفت دهید. کنار بگذارید تا خنک شود.
3- همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و سس را روی سالاد بریزید.
4- روی سالاد را با گشنیز، روغن کنجد و بادام تزیین کنید.
مواد لازم سس کنجد و زنجبیل :
- سویا سس سبک، 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع، ½ پیمانه
- سرکه سفید، 3 قاشق غذاخوری
- کنجد، 1 قاشق غذاخوری
- آب لیموی تازه،1 قاشق غذاخوری
- سیر پوره شده، 1 حبه
- عسل، 3 قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه رنده شده، 1 قاشق غذاخوری
- سس فلفل تند، 1 قاشق چایخوری
- آب، 2 قاشق غذاخوری