• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دیپ پیتزا : دستور پخت و رسپی به روش آسان و حرفه ای

    طرز تهیه دیپ پیتزا

    طرز تهیه دیپ پیتزا :

    دیپ های گرم گزینه بسیار خوبی است که در کنار بیسکوئیک کراکر، چیپس سیب زمینی و .. سرو می شود و به عنوان اسنک و پیش غذا در میهمانی ها عالی هستند. دیپ پیتزا یکی از آنها است که مزه بسیار خوشمزه و لذیذ است.

    مواد لازم:

    • پنیر خامه ای 330 گرم حدود یک و نیم بسته 200 گرمی
    • اورگانو خشک، ¾ قاشق چایخوری
    • جعفری خشک، ¾ قاشق غذا خوری
    • ریحان خشک، ¼ قاشق چایخوری
    • سس گوجه، 2 قوطی 200 گرمی
    • رب گوجه، 165 گرم
    • اورگانو خشک، 2 قاشق چایخوری
    • ریحان خشک، 2 قاشق چایخوری
    • شکر، ½ قاشق چایخوری
    • پودر سیر، ½ قاشق چایخوری
    • پنیر موزارلا، 1 پیمانه (رنده شده)
    • پودر پنیر پارمسان، ½ پیمانه
    • پپرونی، ¼ پیمانه
    • بیسکوئیت کراکر یا برشهای نان

    طرز تهیه دیپ پیتزا :

    فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف یک ظرف مناسب فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
    پنیر خامه ای، اورگانو، جعفری و ریحان را در یک کاسه کوچک بریزید و بایکدیگر مخلوط کنید. پنیر با سبزیجات را کف ظرف آماده شده پخش کنید. ½ پیمانه از پنیر موزارلا و ¼ پیمانه از پنیر پارمسان را به صورت یک لایه روی لایه پنیر خامه ای پخش کنید.


    سس گوجه، رب گوجه، اورگانو، ریحان، شکر و پودر سیر را داخل یک کاسه متوسط با یکدیگر مخلوط کنید و روی لایه پنیری پهن کنید. روی آن را با باقیمانده پنیرها بپوشانید روی لایه پنیری پپرونی و یا هر چیزی که خودتون دوست دارید بچینید.
    دیپ را داخل فر از پیش گرم شده بگذارید به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که حباب زده و داغ شود، بپزید. سپس با بیسکوئیت کراکر سرو کنید و لذت ببرید.

    طرز تهیه دیپ پیتزا

    About The Author