طرز تهیه استرومبولی :
خوشمزه داریم از سری فست فود .چی از این بهتر آدم این تیپ غذا ها را خودش توی خونه درست کنه
(خمیر پیتزایی که با پنیر، ژامبون و پپرونی رول وپخته می شود)
مواد لازم برای 6 نفر :
- خمیر پیتزا یک عدد
- کره، 3 قاشق غذاخوری ذوب شده
- سیر، 2 حبه پوره شده
- پنیر موزارلا رنده شده، 1 و ½ پیمانه
- ژامبون، 12 برش ورقه ای نازک
- سالامی، 15 برش
- پپرونی، 15 تا 17 برش
- تخم مرغ 1 عدد زده شده
- پودر سیر، ¼ قاشق چایخوری
- پنیر پارمسان، 2 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
- سس مارینا برای سرو
طرز تهیه استرومبولی:
1- فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
2- میز کار خود را کمی آردپاشی کنید. خمیر پیتزا را به شکل مستطیلی 30 در 35 سانتیمتر باز کنید و در نهایت رول کنید. می توانید خمیر پیتزا را روی کاغذ پرچمنت (کاغذ روغنی مخصوص فر) باز کنید. در آنصورت دیگر نیازی نیست که خمیر را داخل سینی بگذارید می توانید همانطور مستقیم داخل فر بگذارید.
3- یک قاشق از کره ذوب شده و سیر له شده را داخل یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید. و روی خمیر با قلم مو بمالید.
4- نصف پیمانه از پنیر موزارلا را روی خمیر پخش کنید 2 تا 3 سانتیمتر از یک لبه بلند و لبه های کوتاه (عرض) خمیر فاصله داشته باشد.
5- ژامبون ها روی لایه پنیری بچینید نصف پیمانه دیگر پنیر را روی ژامبون ها بریزید. سپس تکه های سالامی و پپرونی را روی آن بچینید. باقیمانده پنیر را روی پپرونی ها پخش کنید.
6- تخم مرغ را داخل یک کاسه کوچک با چنکال هم بزنید. با استفاده از قلم مو اون لبه های خمیر که پنیر نریخته بودید، تخم مرغ بزنید.
7- سپس با دقت استرومبولی را از سمت لبه ای که تخم مرغ نزدهاید، رول کنید. کاملا محکم رول کنید که بعدا باز نشود. درز خمیر را با انگشتان مرطوب ببندید. سپس رول را برگردانید تا درز در زیر رول بماند. ممکن است مجبور شوید گوشه های خمیر را نیز با دست مرطوب ببندید
8- رول را به سینی فر منتقل کنید.
9- در یک کاسه کوچک بقیه کره ذوب شده، پودر سیر، پنیر پارمسان و جعفری خرد شده را مخلوط کنید. با استفاده از قلم مو این مخلوط کره ای را روی استرامبولی بمالید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز برش هایی به فاصله 4 سانتیمتر روی خمیر بزنید.
10- سپس به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانیکه روی آن طلایی شود، در فر بپزید.
11- از فر خارج کرده بگذارید 5 دقیقه بماند سپس با چاقو به هشت برش تقسیم کنید و با سس مارینارا سرو کنید.