• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد کلم با سس پرتقال و لیمو رژیمی : طرز تهیه با روش آسان

    سالاد کلم با سس پرتقال

    رسپی سالاد کلم با سس پرتقال و لیمو رژیمی :

    این دستور سالاد بسیار ترد و سالم و رژیمی است و به عنوان شام یا میانوعده خیلی عالیه

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    • مخلوط کلم سفید کلم بنفش و هویچ رنده شده ، 4 پیمانه
    • فلفل دلمه‌ای قرمز، 1 عدد (نگینی خرد شده)
    • پیازچه، 3 ساقه نگینی شده
    • گشنیز، ½ دسته کوچک خرد شده (نعناع یا ریحان هم می توانید استفاده کنید)
    • فلفل سبز، 1 عدد (دانه ها را گرفته و نگینی خرد کنید)
    • بادام هندی تست شده و خرد شده، ¼ پیمانه

    مواد لازم سس:

    • زنجبیل، 1 تکه کوچک رنده شده
    • سیر، 1 حبه درشت رنده شده
    • آب پرتغال، ¼ پیمانه (60 میلی لیتر)
    • آب لیمو، 3 قاشق غذاخوری
    • سس ادویه نارگیل یا سویا سس ، 2 قاشق غذاخوری
    • عسل، 3 قاشق غذاخوری
    • روغن کنجد، 3 قاشق غذاخوری
    • پودر فلفل هندی، ½ قاشق چایخوری
    • نمک، ½ قاشق چایخوری

    طرز تهیه سالاد کلم با سس پرتقال :

    1- برای تهیه سس همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید یا داخل یک شیشه درب دار بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.
    2- سبزیجات رنده شده، فلفل دلمه ای، پیازچه، گشنیز و فلفل سبز را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سس سالاد را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید تا خوب باهم ترکیب شوند.


    3- سالاد را بچشید و نمک و فلفل آن رااندازه کنید و سرو کنید می توانید سالاد را با بادام هندی خردشده و گشنیز تزیین کنید.

    نکته: اگر سس سالاد را اضافه کرده باشید این سالاد برای 3 تا 4 روز در یخچال داخل یک ظرف دربسته قابل نگهداری است. اگر سالاد و سس را جداگانه نگهدارید 5 تا 6 روز قابل نگهداری است.

    سالاد کلم با سس پرتقال

    About The Author