رسپی سالاد کلم با سس پرتقال و لیمو رژیمی :
این دستور سالاد بسیار ترد و سالم و رژیمی است و به عنوان شام یا میانوعده خیلی عالیه
مواد لازم برای ۴ نفر:
- مخلوط کلم سفید کلم بنفش و هویچ رنده شده ، 4 پیمانه
- فلفل دلمهای قرمز، 1 عدد (نگینی خرد شده)
- پیازچه، 3 ساقه نگینی شده
- گشنیز، ½ دسته کوچک خرد شده (نعناع یا ریحان هم می توانید استفاده کنید)
- فلفل سبز، 1 عدد (دانه ها را گرفته و نگینی خرد کنید)
- بادام هندی تست شده و خرد شده، ¼ پیمانه
مواد لازم سس:
- زنجبیل، 1 تکه کوچک رنده شده
- سیر، 1 حبه درشت رنده شده
- آب پرتغال، ¼ پیمانه (60 میلی لیتر)
- آب لیمو، 3 قاشق غذاخوری
- سس ادویه نارگیل یا سویا سس ، 2 قاشق غذاخوری
- عسل، 3 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد، 3 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل هندی، ½ قاشق چایخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد کلم با سس پرتقال :
1- برای تهیه سس همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید یا داخل یک شیشه درب دار بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.
2- سبزیجات رنده شده، فلفل دلمه ای، پیازچه، گشنیز و فلفل سبز را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سس سالاد را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید تا خوب باهم ترکیب شوند.
3- سالاد را بچشید و نمک و فلفل آن رااندازه کنید و سرو کنید می توانید سالاد را با بادام هندی خردشده و گشنیز تزیین کنید.
نکته: اگر سس سالاد را اضافه کرده باشید این سالاد برای 3 تا 4 روز در یخچال داخل یک ظرف دربسته قابل نگهداری است. اگر سالاد و سس را جداگانه نگهدارید 5 تا 6 روز قابل نگهداری است.