رسپی سالاد پرتقال و اسفناج و انار:
مواد لازم:
- بی بی اسفناج، 140 گرم
- پرتغال، 3 عدد (پوست کنده و قطعه شده)
- دانه های انار، 3.4 پیمانه
- آووکادو ، 1 عدد متوسط خرد شده
- بادام، ¼ پیمانه (پرک شده و تست شده)
- گردوی خرد شده، ¼ پیمانه
مواد لازم سس:
- سرکه سفید، 2 قاشق غذاخوری
- شکر، 1 و ½ قاشق غذاخوری
- نمک، 8/1 قاشق چایخوری
- سس مایونز کم چرب، ½ پیمانه
- عسل، 1 و ½ قاشق غذاخوری
- دانه خشخاش، 1 قاشق غذاخوری
- شیر، 1قاشق غذاخوری (اگر لازم شد)
طرز تهیه سالاد پرتقال و اسفناج و انار :
برای تهیه سس: سرکه، شکر و نمک را داخل یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
عسل، مایونز و دانه های خشخاش را اضافه کرده هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. شیر اگر لازم بود اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
برای تهیه سالاد: داخل کاسه سالاد، به ترتیب اسفناج، پرتغال، دانه های انار، آووکادو، بادام و گردو را بریزید.
به میزان دلخواه از سس را روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید.