رسپی فینگرفود کیک شور مافینی:
مواد لازم:
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق مرباخوری شکر
- 1 فنجان قهوه روغن مایع
- 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
- 1 استکان شیر
- 1 استکان ماست
- نصف دسته شوید خرد شده
- 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
- یک فنجان قهوه زیتون خرد شده
- 1 استکان پنیر تولوم (پنیر کوزه) (یا هر پنیر دیگه ای که در خانه داشتید)
- سوسیس خرد شده به میزان دلخواه
- یک و نیم لیوان آرد
- نمک
رویه کیک :
- کنجد یا سیاه دانه
طرز تهیه فینگرفود کیک شور:
تخم مرغ و شکر را در حدی کف کند هم بزنید. سپس به غیر از آرد همه مواد را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید. قوام مایع خواهد داشت. مواد کیک را داخل قالب های مافین بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد تا حدی که روی کیک طلایی شود، بپزید. نوش جان