• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترایفل کرمی موز و شکلات : طرز تهیه و دستور پخت دسر کافی شاپی

    ترایفل کرمی موز و شکلات

    رسپی ترایفل کرمی موز و شکلات :

    مواد لازم:

    • 9 تایی)
    • شکلات شیری، ¾ پیمانه
    • خامه، 320 گرم
    • پودینگ موزی یا وانیلی، 1 بسته (90 گرمی)
    • شیر، 1 لیوان
    • لیمو، 1 عدد
    • موز درشت، 4 عدد

    طرز تهیه ترایفل کرمی موز و شکلات :

    نیمی از بیسکوئیت ها را با غذاسازی پودر کنید و کنار بگذارید.
    بیسکوئیت های باقیمانده را داخل یک کاسه درشت خرد کنید.
    برای تهیه گاناش، شکلات را به همراه 1 و ½ پیمانه از خامه را داخل کاسه کوچکی بریزید و داخل مایکرویو بگذارید. و با درجه بالا به مدت 45 تا 60 ثانیه روشن کنید تا ذوب شده و نرم شوند. هر 15 ثانیه مخلوط کنید. (یا می توانید خامه را روی حرارت تا نزدیک جوش داغ کرده از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید تا ذوب شده و مخلوط کنید). پودر پودینک و شیر را داخل کاسه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. هم بزنید تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند. و به وسیله لیسک با باقیمانده خامه مخلوط کنید.


    آب لیمو را بگیرید و موز ها را برش بزنید و داخل یک کاسه بریزید و به آب لیمو آغشته کنید. 12 برش از موزها را برای تزیین نگه دارید.
    برای ترکیب ترایفل، نیمی از کراکرهای درشت خرد شده را ته ظرف ترایفل بریزید. یک لایه از موزها را روی آن بچینید و یک سوم پیمانه از گاناش را روی آن بریزید. مخلوط پودینگ موزی را روی گاناش بریزید روی دیواره پخش کنید. لایه ها را یکبار دیگر تکرار کنید. با باقیمانده گاناش روی ترایفل را تزیین کنید. روی گاناش کراکر درشت خرد شده بپاشید. و موزها را روی آن بچینید.

    ترایفل کرمی موز و شکلات

    About The Author