• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوکی زنجبیلی با شکلات : طرز تهیه شیرینی آسان در خانه مثل بیرون

    کوکی زنجبیلی با شکلات

    طرز تهیه کوکی زنجبیلی با شکلات مناسب برای افطار و عید و..:

    مواد لازم:

    • کره، 1/2 پیمانه همدمای اتاق
    • شکر قهوه‌ای روشن، 2/3 پیمانه
    • تخم مرغ، 1 عدد
    • عسل، 1/3 پیمانه
    • آرد، 2 پیمانه
    • پودر بادام، 1 پیمانه
    • بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری
    • نمک، 3/4 قاشق چایخوری
    • دارچین، 1 قاشق چایخوری
    • پودر زنجبیل، 1 قاشق چایخوری
    • میخک، 1/2 قاشق چایخوری
    • برای تزیین:
    • شکلات تلخ، 110 گرم
    • شُکلات سفید، 110 گرم
    • شکلات شیری، 110 گرم (اختیاری)
    • آجیل خرد شده، شکر تزیینی، ترافل شکلاتی

    دستور پخت کوکی زنجبیلی با شکلات :

    کره و شکر را داخل کاسه ی همزن بریزید و خوب هم بزنید تا کرمی و پوک شود حدود 3 تا 5 دقیقه. تخم مرغ و عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر آرد، پودر بادام، بکینگ پودر، نمک، دارچین، زنجبیل و میخک را باهم الک کنید. مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر فرم بگیرد. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و سر آن را گره بزنید و به مدت 30 دقیقه یا یک شب در یخچال استراحت دهید.


    فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف دو سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید.
    خمیر را روی سطح آردپاشی بگذارید و با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید. اضافه های خمیر را جمع کنید به صورت توپ های به اندازه قاشق غذاخوری درآورید. و کوکی ها را به سینی فر منتقل کنید.


    کوکی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. پس از پخت تا 5 دقیقه به کوکی ها دست نزید و بگذارید در سینی خنک شوند، سپس به پنجره سیمی منتقل کرده و کاملا خنک کنید.
    شکلات ها را به روش بن ماری ذوب کنید و کوکی ها را با شکلات و آجیل ها و ترافل تزیین کنید. و کنار بگذارید تا شکلات ها سفت شوند.


    این کوکی ها در ظرف دربسته در محیط خنک و یا داخل یخچال قابل نگهداری است.

    کوکی زنجبیلی با شکلات

    About The Author