• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مافین موز و کره بادام زمینی : طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی

    مافین موز و کره بادام

    رسپی مافین موز و کره بادام زمینی در خانه :

    مواد لازم:

    • موز رسیده، 2 عدد پوره شده
    • شربت افرا یا عسل، ¼ پیمانه
    • ماست یونانی پرچرب، ½ پیمانه
    • تخم مرغ درشت، 1 عدد
    • شیر پرچرب، ½ پیمانه
    • کره بادام زمینی کرمی، ½ پیمانه
    • اسانس وانیل، 2 قاشق چایخوری
    • آرد سفید، 1 و ¾ پیمانه
    • پودر دارچین، 1 قاشق چایخوری
    • جوش شیرین، 1 قاشق چایخوری
    • بکینگ پودر،1 قاشق چایخوری
    • نمک، ¼ قاشق چایخوری

    طرز تهیه مافین موز و کره بادام زمینی :

    1- فر را روی درجه 210 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب 12 تایی مافین را کپسول کاغذی مافین بیاندازید یا با اسپری روغن چرب کنید.


    2- در یک کاسه متوسط، موز پوره شده، شربت افرا، ماست، تخم مرغ، شیر، کره بادام زمینی و وانیل را بریزید و مخلوط کنید تا یکدست و نرم شوند.


    3- در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مواد خیس را به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مایه کیک را بیش از حد هم نزنید که مافین ها سفت می شوند.


    4- مخلوط را به طور مساوی در قالب های مافین تقسیم کنید. (من برای راحتتر تقسیم کردن از اسکوب بستنی استفاده کردم). مافین ها را به مدت 5 دقیقه در 210 درجه بپزید. سپس درجه فر را تا 175 درجه سانتیگراد کم کنید و برای 12 دقیقه دیگر بگذارید بپزد. تا زمانیکه با خلال تست کردید خشک و تمیز باشد.

    نکته: پس از پخت بگذارید کاملا خنک شود، این مافین را میتوانید در فریزر به مدت 3 ماه نگهداری کنید و یا در یک ظرف دربسته به مدت 3 روز در دمای اتاق قابل نگهداری است.


    مافین موز و کره بادام زمینی

    About The Author