رسپی مافین موز و کره بادام زمینی در خانه :
مواد لازم:
- موز رسیده، 2 عدد پوره شده
- شربت افرا یا عسل، ¼ پیمانه
- ماست یونانی پرچرب، ½ پیمانه
- تخم مرغ درشت، 1 عدد
- شیر پرچرب، ½ پیمانه
- کره بادام زمینی کرمی، ½ پیمانه
- اسانس وانیل، 2 قاشق چایخوری
- آرد سفید، 1 و ¾ پیمانه
- پودر دارچین، 1 قاشق چایخوری
- جوش شیرین، 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر،1 قاشق چایخوری
- نمک، ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه مافین موز و کره بادام زمینی :
1- فر را روی درجه 210 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب 12 تایی مافین را کپسول کاغذی مافین بیاندازید یا با اسپری روغن چرب کنید.
2- در یک کاسه متوسط، موز پوره شده، شربت افرا، ماست، تخم مرغ، شیر، کره بادام زمینی و وانیل را بریزید و مخلوط کنید تا یکدست و نرم شوند.
3- در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مواد خیس را به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مایه کیک را بیش از حد هم نزنید که مافین ها سفت می شوند.
4- مخلوط را به طور مساوی در قالب های مافین تقسیم کنید. (من برای راحتتر تقسیم کردن از اسکوب بستنی استفاده کردم). مافین ها را به مدت 5 دقیقه در 210 درجه بپزید. سپس درجه فر را تا 175 درجه سانتیگراد کم کنید و برای 12 دقیقه دیگر بگذارید بپزد. تا زمانیکه با خلال تست کردید خشک و تمیز باشد.
نکته: پس از پخت بگذارید کاملا خنک شود، این مافین را میتوانید در فریزر به مدت 3 ماه نگهداری کنید و یا در یک ظرف دربسته به مدت 3 روز در دمای اتاق قابل نگهداری است.