طرز تهیه قرابیه شکوفه ترکی :
مواد لازم:
- 125 گرم کره
- 1 استکان روغن مایع
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان نشاسته
- 1 لیوان پودر شکر
- نصف پاکت(5 گرم) بکینگ پودر
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا ونیل خالص مقداری
- آرد در حدی که خمیر به دست نچسبد
طرز تهیه قرابیه شکوفه ترکی :
غیر از آرد و بکینگ پودر همه مواد را داخلی ظرفی بریزید و مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی درست کنید. از ماسوره 1c شکوفه استفاده کنید و خمیر را شکل دهید. یا اگر نداشتید از شکلهای دیگری که دارید استفاده کنید. قرابیه ها را در فر از پیش گرم کرده در دمای 160 درجه سانتیگراد در حدی که کمی طلایی شوند، بپزید. و آن را با شکلات ذوب شده به روش بن ماری بریزید.