طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون پخت :
مواد لازم:
- 2 عدد کیک کاکائویی آماده (420 گرم) ( من کیکی توخونه درست کرده بودم استفاده کردم)
- 1 قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل
- نصف لیوان فندق درشت خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری نوتلا
- یک پاکت (200 میلی لیتر) خامه
- 1 پاکت (80 گرم) شکلات تلخ
- روی شیرینی:
- 1 پاکت (80 گرم) شکلات شیری یا تلخ
- پسته خرد شده درشت
رسپی شیرینی شکلاتی بدون پخت :
تکه های کیک های کاکائویی را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید و داخل ظرفی بریزید. فندق خرد شده، پودر نارگیل و نوتلا را به آن اضافه کنید.
خامه را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت گرم کنید ، اما حواستان باشد نجوشد. شکلات را داخل آن بریزید و به طور مداوم هم بزنید تا شکلات ذوب شود و بلافاصله از روی حرارت بردارید. گاناش را روی مخلوط کیک بریزید و با دست کمی ورز دهید و جمع کنید. مخلوط را روی نایلون یا سلفن بریزید و به وسیله آن رول کنید و محکم ببنیدید.
شیرینی را برای حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید سفت شود. سپس شکلات شیری یا تلخ هر کدام را دوست داشتید به روش بن ماری ذوب کنید. شیرینی را از یخچال خارج کرده به اندازه دلخواه برش دهید و روی آن را با شکلات ذوب شده و پسته خرد شده تزیین کنید.