رسپی شیرینی تاتلی بادامی مناسب برای عید و افطار :
مواد لازم:
- 200 گرم کره نرم شده
- 1 استکان (استکان کمرباریک ترک ، یا نصف لیوان دسته دار) شکر دانه ریز
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 استکان ایرمیک
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- یک استکان بادام خام ریز خرد شده
- 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
- 3 لیوان (لیوان 200 میلی ، یا چهار پنجم لیوان دسته دار) آرد
- برای شربت:
- 3 لیوان شکر دانه ریز
- 3 لیوان آب
- آب یک چهارم لیمو
طرز تهیه شیرینی تاتلی بادامی:
برای تهیه شربت شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. پس از اینکه جوشید شربت را به مدت 17 تا 18 دقیقه بگذارید آرام بجوشد در پایان آبلیمو را اضافه کنید و چند قل زد بردارید.
برای روی شیرینی نیز بادام خام کافی کنار دست داشته باشید.
داخل یک کاسه تخم مرغ، شکر، کره، ایرمیک و وانیل را بریزید و مخلوط کنید. سپس بادام خرد شده، بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی درست کنید.
از خمیر به اندازه دلخواه و متناسب بردارید و پس از کمی صاف کرن در دست به شکل بادام فرم دهید. انتهای پهن شیرینی را در ایرمیک بزنید. مثل تصویری که می بینید. یک عدد بادام خام روی شیرینی بگذارید و کمی فشار دهید. در ضمن می توانید، بعد از 8-10 دقیقه اول در حین پخت، بادامها را دوباره روی شیرینی فشار دهید.
شیرینی ها را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. و در فر از پیش گرم شده (روشن از بالا و پایین) در دمای 180 درجه سانتیگراد تا کمی طلایی شدن بپزید. پس ازاینکه شیرینی را از فر خارج کردید 3 تا 4 دقیقه صبر کنید و سپس شربت ولرم را روی آن بریزید.
نکته: از این مقدار مواد 26 تکه شیرینی 40 گرمی بدست آمد. اگر قطعات را کوچکتر کنید تعداد بیشتری می شود.