رسپی دسر پارافه براونی و توت فرنگی:
مواد لازم:
- برای شربت ساده توت فرنگی:
- توت فرنگی تازه خرد شده، 450 گرم
- آب 2 پیمانه
- شکر، 2 پیمانه
برای خیساندن توت فرنگی تازه در شربت:
- توت فرنگی تازه خرد شده، 450 گرم
- شکر، 2 قاشق غذاخوری
- شربت ساده توت فرنگی، ¼ پیمانه
برای لایه کرم پنیری توت فرنگی:
- خامه پرچرب، 2 پیمانه
- شکر، 2 قاشق غذاخوری
- شربت ساده توت فرنگی، 2قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای (یا ماسکارپونه) نرم شده، 220 گرم
لایه های پارافه :
- براونی خرد شده، 2 پیمانه
- شربت ساده توت فرنگی، 2 قاشق غذاخوری
- توت فرنگی خیس خورده با شربت، 2 پیمانه
- کرم پنیری توت فرنگی، 4 پیمانه
- برای تزیین شکلات رنده شده (اختیاری)
طرز تهیه دسر پارافه براونی و توت فرنگی :
شربت ساده توت فرنگی:
توت فرنگی، شکر و آب را داخل یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هرازگاهی هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی که مخلوط به جوش آمد حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگه بجوشانید.
هر 5 دقیقه چک کنید که ته نگیرد و قوام بگیرد. از روی حرارت بردارید و با الک ریز صاف کنید و شربت را در ظرفی بریزید و بگذارید برای 20 تا 30 دقیقه دیگر خنک شود. روی ظرف را بپوشانید تا 3 روز میتوانید در یخچال نگهدارید
برای خیساندن توت فرنگی در شربت:
توت فرنگ ها را داخل ظرف شیشه ای یا ظرفی دیگر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید شربت خنک شده را روی آن بریزید مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشانید. و آن را حداقل برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید، پیشنهاد من 2 ساعت است توت فرنگی ها کمی نرم شده ولی بافت خود را حفظ می کنند.
برای کرم پنیری توت فرنگی:
خامه، شکر و شربت توت فرنگی را داخل کاسه همزن بریزید. ابتدا با سرعت پایین مخلوط کنید و کم کم سرعت همزن را بیشتر کرده و هم بزنید تا فرم گرفته و سبک شود، سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده هم بزنید تا ترکیب شوند.
برای آماده کردن پارافه:
1- براونی ها را در سایزهای کوچک خرد کنید (برای طرزتهیه براونی از این دستور #براونی_ترجمه_پیازو استفاده کنید) و آنها را در گیلاسها سرو مورد نظر بریزید.
2- از شربت توت فرنگی به میزان دو قاشق غذاخوری روی تکه های براونی بریزید
3- سپس یک لایه از توت فرنگی های خیسانده را روی آن بریزید.
4- مقداری از کرم پنیری روی لایه توت فرنگی بریزید. مقدار از آن را برای تزیین روی دسرها کنار بگذارید
5- لایه دیگری از توت فرنگی های خیسانده روی لایه پنیری بریزید
6- با استفاده از قیف از کرم پنیری باقیمانده روی دسر شکوفه بزنید.
7- کمی شکلات تخته ای رنده کنید روی دسر بپاشید. اگر از توت فرنگی ها اضافه بود می توانید برای تزیین استفاده کنید.
8- دسر به مدت حداقل 30 دقیقه تا 2 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. نوش جان