رسپی دسر تیرامیسو موزی :
مواد لازم:
- 2 پاکت بیسکوئیت لیدی فینگر
- 5 لیوان شیر
- 1 و نیم لیوان شکر
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- 3 و نیم قاشق غذاخوری آرد
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- 4 قاشق غذاخوری پنیر لبنه
- 3 عدد موز متوسط
مواد لازم برای مرطوب کردن لیدی فینگر ها:
- 2 عدد بسته نسکافه فوری
- 2 لیوان آب جوش
طرز تهیه دسر تیرامیسو موزی :
زرده تخم مرغ همدمای محیط و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید. سپس شیر و آرد را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و تا زمانیکه به قوام مناسب برسد در حال همزدن بپزید. محلبی غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و وانیل و پنیر لبنه را به آن اضافه و مخلوط کنید. نیمی از بیسکوئیت های لیدی فینگر را مرطوب کرده و کف ظرف پیرکس بچینید و نیمی از کرم آماده را روی آن بریزید و موزها را روی آن بچینید.
بقیه بیسکوئیت ها را مرطوب کرده و مجددا یک لایه بیسکوئیت و لایه بعدی بقیه کرم محلبی را بریزید. پس از اینکه خنک شد. روی آن را مطابق تصویر پودر کاکائو فروان الک کنید.