طرز تهیه دسر کیک موزائیکی کوکواستار:
مواد لازم:
- 3 بسته بیسکوئیت پتی بور(1 پاکت 175 گرم)
- 100 گرم کره
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 لیوان شیر
- 2 پاکت کرم شانتی (پاکت 75 گرمی ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی فروشی ها بخرید)
- 2 استکان شیر
- دو و نیم لیوان پودر نارگیل
- برای رویه:
- 1 پاکت (200 میلی لیتر) خامه
- یک پاکت(80 گرم) شکلات شیری
- 1 پاکت (80 گرم)شکلات تلخ
دستور پخت دسر کیک موزائیکی کوکواستار:
بیسکوئیت ها را با دست درشت خرد کنید و کره ذوب شده خنک را روی بیسکوئیت ها بریزید. پودر کاکائو و شیر را نیز اضافه کنید و به آرامی مخلوط و کنید و کنار بگذارید. کرم شانتی را طبق دستورالعمل روی بسته با شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس پودر نارگیل را اضافه کرده مخلوط کنید. کف یک قالب کیک را سلفون بکشید و مخلوط کرم شانتی را بریزید و سپس مخلوط بیسکوئیتی را به آرامی روی آن پخش کنید.
حواستان باشد که بیش از حد فشار ندهید. با دقت روی آن را صاف کنید و لبه های سلفون که در کناره ها هست، را روی آن برگردانید. دسر را به مدت یک شب و یا اگر عجله دارید حداقل برای 3 ساعت در یخچال بگذارید. برای درست کردن گاناش رویه خامه را داخلل ظرفی بریزید و روی حرارت داغ کنید تا نزدیک جوش سپس از روی حرارت بردارید و شکلات شیری و تلخ را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود. دسر خنک شده را به آرامی در ظرف سرو برگردانید و با دقت سلفون را از روی دسر بردارید و روی آن گاناش آماده شده را به آرامی بریزید و دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس سرو کنید. نوش جان