طرز تهیه شیرینی تاتلی ماه گردویی ترکی :
شیرینی گل
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود.
مواد لازم:
- 1/2 لیوان ماست
- 1/2 لیوان شکر دانه ریز
- 1 عد زرده تخم مرغ
- 100 گرم کره نرم شده
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- 3 لیوان آرد
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
دستور پخت شیرینی تاتلی ماه گردویی :
همه مواد خمیر غیر از پودر کاکائو را داخل ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید و خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد.
فقط یک مقدار بسیار کم از زرده را کنار بگذارید. 1/3 از خمیر را جدا کرده، پودر کاکائو را به آن اضافه کنید، اگر لازم بود میتوانید 1 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید.
قسمت ساده خمیر را به 15 قسمت تقسیم کنید و در دست گرد کنید.
قسمت کاکائویی را هم به 15 قسمت تقسیم کنید. خمیر ساده را به کمک وردنه کمی باز کنید و گلوله خمیر کاکائویی را روی آن قرار دهید و لبه خمیر را روی آن جمع کنید. مجددا کمی خمیر را پهن کنید و کناره های خمیر را برش بزنید. (عکسهای پست را ورق بزنید و ببینید)
قرابیه های شکل داده شده را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. و وسط گلها را یک قسمت کوچک زرده بمالید. برای تزیین روی آن کنجد بپاشید. در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد در حدی که روی خمیر کمی طلایی شود بپزید.