رسپی شیرینی پفکی گردویی:
مواد لازم:
- پودر شکر الک شده، 75 گزم
- وانیل، یک پنسه
- زرده تخم مرغ، 3 عدد
- پودر هل سبز، یک چهارم قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش، یک چهارم قاشق چایخوری
- آرد، 1 قاشق غذاخوری
- گردوی نیمکوب یا خیلی ریز خرد شده 60 تا 100 گرم
- پودر پسته کمی برای تزیین
رسپی شیرینی پفکی گردویی:
یک سینی بزرگ فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. پودرشکر، وانیل و زردههای تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ، غلیظ و کش دار شود ، اگر مقداری از آن را برداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد. بیش از این مواد را هم نزنید. (مدت زمان هم زدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغیر است ولی حدود 5 دقیقه با همزن برقی دستی معمولا کفایت می کند).
پودرهل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید. در صورت تمایل آرد را اضافه کرده هم بزنید. سپس همزن را خاموش کرده و گردوها را اضافه کنید و مواد را با قاشق مخلوط کنید. فر را روی حدود 130 تا 150 درجه سانتیگراد روشن کنید. از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری کوچک برداشته و به فاصله 2 سانتی متر از هم در سینی فر بریزید، مواد باید اندکی پهن شود.
سپس کمی پودر پسته روی آن بپاشید. سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند و رنگ روی شیرینی لیموئی ملایم مانده و تغییر رنگ چندانی نداشته با شد. پس از پخت، مرکز شیرنی شل است و باید اجازه دهید کاملا سرد شود سپس با پالت جدا نموده و در ظرف دربسته در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.
باید شیرینی ها ترد و توخالی باشند.