• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    قرابیه پسته با مغزی شکلات شیرینی ترکیه ای – طرز تهیه

    قرابیه پسته با مغزی شکلات

    طرز تهیه قرابیه پسته با مغزی شکلات:

    اندازه لیوان استفاده شده 240 میلی لیتر

    مواد لازم:

    • 90 گرم کره
    • نصف لیوان (100 گرم) شکر دانه ریز
    • 2 تا 2و نیم قاشق غذاخوری (30 گرم) شکر قهوه‌ای
    • 1 عدد تخم مرغ
    • یک لیوان (140 گرم) آرد
    • 1 قاشق مرباخوری (5 گرم) نشاسته ذرت
    • نصف لیوان (50 گرم) پودر پسته
    • نصف لیوان پسته درشت خرد شده
    • 100 گرم شکلات شیری

    دستور پخت قرابیه پسته با مغزی شکلات:

    کره نرم شده، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با همزن هم بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. آرد، نشاسته و پسته‌ها را اضافه کنید و در این مرحله شروع به ورز دادن کنید. سپس خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته در دست باز کنید و میان آن دو تکه شکلات بگذارید و اطراف آن را جمع کنید. قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 11 دقیقه بپزید و به صورت گرم سرو کنید.

    قرابیه پسته با مغزی شکلات

    About The Author