طرز تهیه قرابیه پسته با مغزی شکلات:
اندازه لیوان استفاده شده 240 میلی لیتر
مواد لازم:
- 90 گرم کره
- نصف لیوان (100 گرم) شکر دانه ریز
- 2 تا 2و نیم قاشق غذاخوری (30 گرم) شکر قهوهای
- 1 عدد تخم مرغ
- یک لیوان (140 گرم) آرد
- 1 قاشق مرباخوری (5 گرم) نشاسته ذرت
- نصف لیوان (50 گرم) پودر پسته
- نصف لیوان پسته درشت خرد شده
- 100 گرم شکلات شیری
دستور پخت قرابیه پسته با مغزی شکلات:
کره نرم شده، شکر سفید و شکر قهوهای را با همزن هم بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. آرد، نشاسته و پستهها را اضافه کنید و در این مرحله شروع به ورز دادن کنید. سپس خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته در دست باز کنید و میان آن دو تکه شکلات بگذارید و اطراف آن را جمع کنید. قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 11 دقیقه بپزید و به صورت گرم سرو کنید.