طرز تهیه کیک پسته :
لیوان استفاده شده 240 میلی لیتر می باشد.
مواد لازم:
- 3عدد تخم مرغ
- حدود 3/4 لیوان (130 گرم) شکر دانه ریز
- رنده پوست یک چهارم پرتغال
- 80 گرم کره (ذوب و خنک شده)
- 1 قاشق غذاخوری پر (60 گرم) ماست چکیده
- 1 لیوان پر (130 گرم) پودر پسته
- حدود 1 لیوان (120 گرم) آرد
- 1 پاکت (10 گرم) بکینگ پودر
- 1 پنسه نمک
- 1/2 لیوان (120 میلی لیتر) شیر
- 1 تا 2 مشت پسته درشت خرد شده
- 130 گرم شکلات شیری
طرز تهیه کیک پسته :
تخم مرغ، شکر و رنده پوست پرتغال حدود 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. کره ذوب شده خنک را اضافه کنید. سپس ماست چکیده را اضافه کنید و هم بزنید. در یک کاسه دیگر پودر پسته، آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. مواد خشک را با شیر به طور متناوب اضافه و مخلوط کنید. سپس شکلات شیری درشت خرد شده و پسته درشت خرد شده را اضافه کنید.
مایه کیک را در قالب گرد 22 سانتی متری خوب چرب شده (میتونید کاغذ روغنی نیز بیاندازید) بریزید. کیک را در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد در حدی که در تست خلال دندان از آن تمیز بیرون بیاید، بپزید. اگر روی کیک خیلی سرخ شده بود دما را به 160 درجه برسانید. نوش جان