رسپی سالاد جوجه در کاهو :
مواد لازم برای 6 نفر:
- ماست یونانی کم چرب، 1/2 پیمانه
- سس مایونز، 1/4 پیمانه
- آب لیموی تازه، قاشق چایخوری
- پیازچه ریز خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- سینه مرغ پخته و مکعبی خرد شده، 3 پیمانه
- بیکن پخته و خرد شده، 6 ورق
- گوجه گیلاسی نیمه شده، 1 و 1/2 پیمانه
- کرفس ریز خرد شده، 1/2 پیمانه
- آووکادو متوسط، 1 عدد (تقریبا سفت انا رسیده باشد) مکعبی خرد شود
- کاهو برای سرو سالاد
رسپی سالاد جوجه در کاهو:
در یک کاسه متوسط ماست یونانی، مایونز، آب لیمو، پیازچه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل بریزید و مخلوط کرده ترکیب کنید.
جوجه، بیکن، گوجه فرنگی و کرفس را داخل کاسه ای بزرگ بریزید ( اگر دوست دارید که برخی از مواد سالاد دیده شود، کمی از آنها نگهداری و موقع سرو روی سالاد بریزید). سپس مخلوط سس را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته شوند. سپس آووکادو خرد شده را اضافه کرده به آرامی مخلوط کنید. سالاد را داخل برگهای کاهو بریزید و سرو کنید. می توانید روی برشهای نان نیز این سالاد را سرو کنید.