• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شله زرد : با روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه شله زرد

    طرز تهیه شله زرد :

    مواد لازم:

    • برنج 1 پیمانه
    • شکر 2 پیمانه
    • کره 50 گرم
    • گلاب نصف پیمانه
    • زعفران نصف پیمانه آب کرده
    • خلال پسته و بادام به مقدار لازم

    طرز تهیه شله زرد :

    1_ ابتدا برنج را شسته و به مدت 12 الی 24 ساعت خیس کرده
    2_ برنج خیس کرده را در ظرف مورد نظر با 10 لیوان آب روی حرارت نسبتا زیاد قرار داده ودر قابلمه را نیمه بسته باشد تا برنج بجوش بیاید
    3_ وقتی برنج شفته شد آب را در خود جذب کرد حرارت را کم کرده و هم میزنیم (نکته، اصلا به شله‌ زرد آب اضافه نکنید چون بعدا موقع سرو آب می‌اندازد)
    4_ وقتی برنج کاملاً شفته شد شکر را اضافه کنید و به هم بزنید (اگر برنج در حال سفت شدن بود نگران نباشید با اضافه کردن شکر شل می‌شود ) مدام هم بزنید ته نگیرد
    5_ شکر که حل شد زعفران را اضافه کنید
    6_ کاملا که پخت و جا افتاد خلال بادام و پسته را اضافه کنید
    7_5 الی 10 دقیقه مانه تا خاموش کنید که وگلاب را اضافه کنید

    طرز تهیه شله زر

    About The Author