طرز تهیه کاچی زعفرانی:
مواد لازم:
- آرد ۱ پ
- شکر ۱ پ
- کره ۱۵۰ گرم
- گلاب نصف پیمانه
- آب ۲ تا ۳ پ سیاه دانه ۲ ق غ
- هل و میخک از هر کدام ۵ عدد
- زعفران غلیظ با دست و دلبازی فراوان
- خلال پسته پ بادام به میزان دلخواه
طرز تهیه کاچی زعفرانی:
ابتدا شکر و اب و هل و میخک و زعفران را روی حرارت گذاشته در حدی که شکر حل شود ولی نباید اب بجوشد.
کره و ارد را روی حرارت گذاشته با حرارت کم تا تغییر رنگ دهد و سرخ شود. ( البته در حد حلوا نباید سرخ کنید) بعد از اینکه ارد کنی تغییر رنگ داد شربت را اضافه میکنیم و زیر قابلمه را خیلی کم میکنیم و سیاه دانه و خلال بادام و پسته و گلاب راضافه میکنیم و اجازه میدیم با حرارت خیلی کم به قوام مورد نظر برسد. در آخر چند پر زعفران نساییده به کاچی اضافه میکنیم ، کاچی ما آماده است نوش جان
پ ن: میتونیم از روغن کرمانشاهی یا حیوانی هم استفاده کنیم که قطعا خوشمزه تر میشه . زیره هم بنا بر ذائقه تون میتونید اضافه کنید.