• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کاچی زعفرانی : مخصوص افطار به روش آسان در خانه

    طرز تهیه کاچی زعفرانی

    طرز تهیه کاچی زعفرانی:

    مواد لازم:

    • آرد ۱ پ
    • شکر ۱ پ
    • کره ۱۵۰ گرم
    • گلاب نصف پیمانه
    • آب ۲ تا ۳ پ سیاه دانه ۲ ق غ
    • هل و میخک از هر کدام ۵ عدد
    • زعفران غلیظ با دست و دلبازی فراوان
    • خلال پسته پ بادام به میزان دلخواه

    طرز تهیه کاچی زعفرانی:

    ابتدا شکر و اب و هل و میخک و زعفران را روی حرارت گذاشته در حدی که شکر حل شود ولی نباید اب بجوشد.
    کره و ارد را روی حرارت گذاشته با حرارت کم تا تغییر رنگ دهد و سرخ شود. ( البته در حد حلوا نباید سرخ کنید) بعد از اینکه ارد کنی تغییر رنگ داد شربت را اضافه میکنیم و زیر قابلمه را خیلی کم میکنیم و سیاه دانه و خلال بادام و پسته و گلاب راضافه میکنیم و اجازه میدیم با حرارت خیلی کم به قوام مورد نظر برسد. در آخر چند پر زعفران نساییده به کاچی اضافه میکنیم ، کاچی ما آماده است نوش جان

    پ ن: میتونیم از روغن کرمانشاهی یا حیوانی هم استفاده کنیم که قطعا خوشمزه تر میشه . زیره هم بنا بر ذائقه تون میتونید اضافه کنید.

    طرز تهیه کاچی زعفرانی

    About The Author