طرز تهیه ورقه بادمجان:
ورقه بادمجان نوعی کوکوی بادمجان گیلکی هست که با نان و کته خورده میشه برخلاف ظاهرش طعم فوق العاده ای داره تهیه اون در زمان و هزينه صرفه جویی می کند
کافیه یه بار امتحان کنید
مواد لازم:
- بادمجان 3 الی 4 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه ورقه بادمجان :
2_ ابتدا بادمجان هارو حلقه ای به ضخامت 2 سانتی متر ببریم بهشون نمک بزنیم اجازه دهید تلخیشون بره
3_ بعد دو طرف بادمجان ها رو سرخ کرده
4_ حالا داخل یه کاسه تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم
5_ همه بادمجان های سرخ شده را در ماهیتابه میچینم و بعد تخم مرغ زده شده رو اضافه میکنیم
6_ حالا اجازه می دهیم تا تخم مرغ خودش رو بگیره (درب ظرف را ببندید)
7_ بعد ورقه را بر میگردونیم تا دو طرفش طلایی شود