رسپی دسر قاشقی کاراملی:
مواد لازم:
- 1 پاکت بیسکوئیت لیدی فینگر
- 1 لیوان شیر برای مرطوب کردن بیسکوئیت ها
- برای کرم:
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 1 عدد تخم مرغ
- 3 لیوان شیر
- 1 قاشق چایخوری وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- 1 قاشق مرباخوری روغن نارگیل (به خاطر عطرش اضافه میشود ضروری نیست)
- برای کارامل:
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری کره
- نصف پاکت (100 میلی لیتر) خامه
رسپی دسر قاشقی کاراملی:
ابتدا بیسکوئیتهای لیدی فینگر رااز وسط نصف کرده در شیر بخیسانید و سپس در دیواره لیوان های سرو بچینید.
برای تهیه محلبی، آرد، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید. 1 عدد تخم مرغ و 1لیوان از شیر را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. بقیه شیر را نیز اضافه روی حرارت بگذارید و تا زمانیکه به جوش آید، هم بزنید. حرارت را خاموش کرده و وانیل و روغن نارگیل را اضافه و مخلوط کرده و سپس داخل لیوان هایی که بیسکوئیتها را چیده اید بریزید.
برای تهیه کارامل شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و بدون هیچگونه هم زدنی ماهیتابه را روی حرارت متوسط بگذارید و هر ازگاهی با تکان دادن ماهیتابه شکر را ذوب کنید. وقتر رنگ آن قهوهای روشن شد، کره را اضافه کنید و وقتی تقریبا ذوب شده خامه را اضافه و مخلوط کنید. بعد از افزودن خامه، شکر گلوله می شود اما با جوش آمدن ذوب می شود.
کارامل آماده را روی محلبی بریزید.
دسر را بعد از خنک شدن، داخل یخچال قرار دهید و بعد از 2-3 ساعت استراحت در یخچال، آن را سرو کنید.