رسپی ته چین مرغ :
مواد لازم:
- برنج سه پیمانه آبکش شده
- تخم مرغ 3 عدد کامل زده شده
- ماست ترجیحا چکیده 3 قاشق غذاخوری سر پر
- آب زعفران با دست و دلبازی
- فیله یا سینه مرغ سرخ شده
- روغن مایع یک دوم لیوان
- کره 50 گرم
- گلاب دو قاشق
رسپی ته چین مرغ :
1_ برای آبکش برنج، دو یا سه ساعت قبل برنج را با نمک خیس کرده و وقتی هنگام پخت یه دونه سفید وسط برنج دیدین آبکش میکنیم، و میزاری آبش کشیده وسرد بشه.
2_ ماست و تخم مرغ و زعفران و گلاب و نمک را با هم مخلوط کرده و برنج را اضافه می کنیم
3_ مرغ ها رو نگینی یا به صورت نوار برش داده با کره و نمک و فلفل سرخ میکنیم بعد زعفران اضافه میکنیم کمی درب ظرف را می زاریم تا پخته و طعم دار بشه
4_ کف ظرف ( قابلمه یا غالب ) را چرب کرده کمی از مخلوط برنج را میریزیم بعد مرغ طعم دار شده ( بر حسب ذائقه خودتون زرشک سرخ شده یا بادمجان سرخ شده اضافه کنید ) و دوباره باقي برنج را بریزین
5_ اگه تو غالب ریختین روش فویل بکشید در فر با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت
و اگه در قابلمه ریخته دمکنی بزارید 5 دقیقه با شعله زیاد بعد با شعله کم به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزه
فقط چک کنید دورش طلایی شد خاموش کنید تا نسوزه