رسپی دسر گلت انار مخصوص یلدا:
مواد خمیر:
- آرد _یک وسه چهارم پیمانه
- شکر_1قاشق مربا خوری
- سرکه قرمز انگور یک قاشق مربا خوری
- کره _100 گرم سرد
- تخم مرغ _1 عدد
- نمک یه پنس
مواد داخل تارت:
- انار دون شده _2 پیمانه
- آب انار _1 پیمانه
- شکر_2 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ (زرده) _1 عدد
طرز تهیه دسر گلت انار:
ابتدا خمیر رو آماده میکنیم . درون ظرفی آرد و شکر و سرکه و نمک مخلوط کرده و کره سرد رو خرد کرده و به مواد خشک اضافه کرده با چنگال یا نوک انگشتان به خورد مواد میدهیم.
درست مثل تارت زیاد ورز ندهيد. خمیر خراب می شود . خمیر رو اندازه یک پیش دستی در می آوریم درون نایلون می گذاریم و داخل یخچال یک ساعت استراحت میدهیم. بعد شکر، زرده، وانیل و مخلوط کرده خوب هم میزنیم. آب انار و به همراه دو قاشق شکر روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ شود (سس انار)
فر را روشن می کنیم. خمیر رو روی کاغذ روغنی باز می کنیم . با این مقدار دو گلت اندازه پیش دستی در آورده ام . وسط خمیر رو با سس انار و انار دون شده پر کنید . این مواد 5 سانت از اطراف خمیر خالی بماند. لبه ها را تا بزنید و بر گردانید. روی مواد رو مال زرده تخم مرغ بمالید. میتونید شکر هم بپاشید . بعد داخل فر گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت پخته شود. کمی هم گریل کنید (درجه فر ها متفاوت است) تمام مدت مواظب خمیرتان باشید
نوش جان