رسپی دسر کرم پرتقال:
مواد مورد نیاز:
- آب نصف پیمانه
- ژلاتین 5 ورق
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- شکر نصف پیمانه
- پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق مربا خوری
- سفیده تخم مرغ دو عدد
- آب پرتقال یک پیمانه و نیم
- خامه شیرین شده 1 پیمانه
- ژله پرتقال یک بسته
طرز تهیه دسر کرم پرتقال :
در مرحله نخست ژله پرتقال را تهیه کرده و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
برای تهیه کرم پرتقال زرده ها و شکر و پوست پرتقال را با هم مخلوط کرده تا زمانی که به حالت سفید و کشدار تبدیل شود . اکنون ژلاتین را به حالت بن ماری ذوب کرده و آب پرتقال را به آن اضافه میکنیم وسپس کم کم زرده ها را نیز به آن اضافه کرده و با همزن به خوبی هم میزنیم
درون ظرف دیگری سفیده ها را با همزن میزنیم تا زمانی که فرم بگیرد سپس با خامه مخلوط کرده و بعد زرده ها وآب پرتقال را نیز به مواد اضافه کرده و با همزن مخلوط کرده تا یکدست شود
در این مرحله ژله کرم پرتقال را روی ژله ای که از قبل آماده کرده ایم میریزیم و به مدت 6 ساعت درون یخچال گذاشته تا به خوبی بسته شود
نوش جان