طرز تهیه دسر بادام خامه ای:
مواد لازم:
- این مقدار مواد برای قالب 20 سانتی متری مناسب است.
مواد پایه:
- 1/2 پیمانه بادام (24 ساعت خیس کنید)
- 4 عدد خرما
- 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل
مواد دسر:
- 1 پیمانه بادام هندی ( 24 ساعت خیس کنید)
- 2 قاشق غذا خوری شربت غلیظ یا شیره میوه
- آب نصف لیمو ترش
- 1/3 پیمانه کرم نارگیل
- 3 قاشق چایخوری روغن نارگیل
رسپی دسر بادام خامه ای :
بادام، خرما و روغن نارگیل را میکس کنید و کف قالب با ضخامت یکسان پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
بادام هندی، شربت غلیظ، آب نصف لیمو ترش، رنده پوست لیمو وروغن نارگیل را با مخلوط کن میکس کنید. هم زدن را تا زمانی ادامه بدهید که مواد حالت خمیری پیدا کند. سپس کرم نارگیل را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
کرم را روی مواد پایه بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار دهید
میتونید با کرم نارگیل، برش لیمو و بادام خرد شده دسر رو تزئین کنید.