دستور پخت بورک مرغ :
مواد لازم:
- سینه مرغ 250 گرم
- خمیر یوفکا مثلثی
- قارچ 100 گرم
- فلفل دلمه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- سیر دو حبه
- پنیر پیتزا به دلخواه
- ادویه نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و پودر پاپریکا
دستور پخت بورک مرغ :
1. مرغ تکه تکه شده را به همراه سیر رنده شده سرخ کرده بعد فلفل دلمه را اضافه کرده و تفت میدهیم و به مدت 5 دقیقه درب ظرف را گذاشته تا مطمئن شویم مرغ پخته
2 قارچ خرد شده را اضافه کرده و با شعله زیاد هم زده تا آبش کشیده شود بعد ادویه جات را اضافه می کنیم
3. 2 ورق از خمیر را برداشته و دو بند انگشت جلوتر از سر مثلث مواد را ریخته و از دو طرف جمع کرده و لول میکنیم
4. بورک های آماده شده را میتوان هم در روغن سرخ کرده ویا در ظرف فر گذاشته و روشون زرده تخم مرغ زده و کنجد بریزید و در دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.