• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت بورک مرغ در چهار مرحله : طرز تهیه با روش آسان در خانه

    دستور پخت بورک مرغ

    دستور پخت بورک مرغ :

    مواد لازم:

    • سینه مرغ 250 گرم
    • خمیر یوفکا مثلثی
    • قارچ 100 گرم
    • فلفل دلمه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    • سیر دو حبه
    • پنیر پیتزا به دلخواه
    • ادویه نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و پودر پاپریکا

    دستور پخت بورک مرغ :

    1. مرغ تکه تکه شده را به همراه سیر رنده شده سرخ کرده بعد فلفل دلمه را اضافه کرده و تفت میدهیم و به مدت 5 دقیقه درب ظرف را گذاشته تا مطمئن شویم مرغ پخته
    2 قارچ خرد شده را اضافه کرده و با شعله زیاد هم زده تا آبش کشیده شود بعد ادویه جات را اضافه می کنیم
    3. 2 ورق از خمیر را برداشته و دو بند انگشت جلوتر از سر مثلث مواد را ریخته و از دو طرف جمع کرده و لول میکنیم
    4. بورک های آماده شده را میتوان هم در روغن سرخ کرده ویا در ظرف فر گذاشته و روشون زرده تخم مرغ زده و کنجد بریزید و در دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.

    دستور پخت بورک مرغ

    About The Author