طرز تهیه خورش شیرین قرمه گیلانی :
مواد لازم برای 4 نفر:
- پیاز 6 عدد بزرگ
- مرغ 4 تکه
- الو سیاه برقان
- قیسی
- کشمس
- رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
- زعفران
- زردچوبه. نمک
دستور پخت خورش شیرین قرمه گیلانی:
مرغ را در قابلمه با مقداری آب که روی سطح آن باشد و با کمی نمک میپزیم.
پیازها را خلالی کرده و با روغن نسبتا زیاد سرخ میکنیم تا طلایی شود و بعد قیسی و آلو از قبل شسته و خیس شده را با پیاز تفت میدهیم کمی زرد چوبه اضافه میکنیم پیاز ها که نسبتا قهوه ای شد به مرغ نیم پز شده اضافه میکنیم و بعد زعفران اضافه شود میگذاریم تا کاملا جا بیافته و روغن بیاندازد
یکی از اصلی ترین مواد این خورشت پیاز فراوان میباشد که باعث خوشمزگی آن میشود