رسسپی گراتن مرغ و بادمجان:
مواد لازم:
- مرغ پخته 500 گرم
- بادمجان 10 عدد
- سس بشامل 2 پیمانه
- روغن و نمک و فلفل
طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان :
بادمجان ها را حلقه حلقه برش می دهیم و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود . سپس در ظرف پیرکس کمی سس را می ریزیم و بادمجان را روی سس میچینم . مرغ را به قطعات منظم برش می دهیم و روی بادمجان ها میگذاریم . روی آن مقداری سس و پنیر رنده شده میریزیم . این کار را چند بار تکرار می کنیم تا مواد تمام شود
در مرحله آخر بادمجان ها باید روی ظرف قرار گیرد و رویش سس و پنیر رنده شده میریزیم . به مدت 3 ربع در فر با 180 درجه میگذاریم در آخر میتوانید روی گراتن را گریل کنید تا طلایی شود
نوش جان