• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک شکلاتی با طعم دسر : دسر تهیه با روش آسان در خانه مثل بیرون

    کیک شکلاتی با طعم دسر

    رسپی کیک شکلاتی با طعم دسر:

    مواد لازم:

    • 3 عدد تخم مرغ
    • 1 استکان روغن مایع (استکان 125 میلی لیتری)
    • 1 استکان شکر دانه ریز
    • یک استکان ماست چکیده و یا ماست ساده
    • 1 پاکت ( 5گرمی) وانیل شکری
    • 1 پاکت (10 گرم) بکینگ پودر
    • 2 استکان آرد
    • 5/1 تا 2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو
    • برای گاناش رویه:
    • 100 تا 150 گرم بادام زمینی (فندق و یا بادام درشت خرد شده نیز می توان استفاده کرد)
    • 250 گرم شکلات شیری
    • 1 استکان خامه

    طرز تهیه کیک شکلاتی با طعم دسر:

    تخم مرغ ها، شکرو وانیل را داخل کاسه همزن بریزید و تا زمانیکه تغییر رنگ داده شفاف شود، هم بزنید. روغن مایع و ماست را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید. پودر کاکائو، بکینگ پودر و آرد را الک کرده و اضافه کنید و هم بزنید. کف یک قالب گرد 24 سانتیمتری را کاغذ روغنی بیاندازید و دیواره را چرب کنید. مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید. تا زمانیکه که کیک می پزد گاناش را آماده کنید. خامه را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید داغ شود (اما نجوشد) از روی حرارت بردارید شکلات را اضافه کرده مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود. بادام زمینی ها را اضافه کرده مخلوط کنید.


    کیک را که از فر خارج کردید بگذارید 15 دقیقه در قالب خنک شود. کیک را از قالب خارج کرده و دوباره برعکس داخل قالب بگذارید. اگر دوست داشتید می توانید کیک را کمی با شیر مرطوب کنید. گاناش را روی کیک بریزید و صاف کنید. کیک را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال و یا 1 تا 2 ساعت در فریزر بگذارید بماند. کیک را برش داده و در دمای اتاق سرو کنید.

    کیک شکلاتی با طعم دسر

    About The Author