رسپی کیک هویج گردو:
مواد لازم:
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه شکر
- 1/2 پیمانه روغن
- 1 عدد هویج رنده شده
- یک قاشق غذاخوری ارده
- 1 قاشق غذاخوری شیره انگور
- 1.5 قاشق غذاخوری چای خشک
- 1 فنجان گردو یا فندق خرد شده
- 1 بسته وانیل
- یک بسته بکینگ پودر
- 1 قاشق غذاخوری دارچین در صورت تمایل
- تقریبا 1 پیمانه آرد
طرز تهیه کیک هویج گردو:
تخم مرغ و شکر را بزنید تا کف کند. سپس روغن را اضافه و مخلوط کنید.
سپس هویج، ارده، شیره ، چای، گردو، در صورت تمایل دارچین، را افزوده و مخلوط کنید.
آرد، وانیل و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید.
در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده، با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 30-40 دقیقه بپزید.
نوش جان