طرز تهیه باقلوا ترکیه ای:
مواد لازم:
- 50 برگ خمیر یوفکا
- پسته یا فندق
- 5 پیمانه شکر دانه ریز یا پودر قند
- 1 پیمانه آب
- 4 پیمانه شیر
- 1 لیتر خامه رقیق شده بدون شکر
- شکلات رنده شده
- کره ذوب شده
- 1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
طرز تهیه باقلوا ترکیه ای:
برای تهیه شربت، شیر شکر و آب را مخلوط کرده و 5 دقیقه بجوشانید. سپس اجازه دهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن خامه را اضافه کنید.
سیمی را با کره چرب کنید و خمیر یوفکا را داخل سینی قرار دهید. خمیر را چرب کنید و دو لایه خمیر یوفکا قرار دهید. در هر لایه 2 ورق خمیر یوفکا قرار دهید. وقتی 25 ورق یوفکا را روی هم قرار دادید روی خمیر ها پسته بریزید
بقیه ورقه های خمیر را مطابق قبل، دو ورق خمیر قرار دهید و چرب کنید. تا خمیرها تمام شود.
برش بزنید و بقیه کره را روی باقلوا بریزید.
به مدت یک ساعت ، با دمای 180درجه سانتیگراد در فر از قبل گرم شده قرار دهید. وقتی رنگ باقلوا تغییر کرد از فر خارج کنید. و بعد از 5 دقیقه شربت را روی باقلوا بریزید.
شکلات رنده شده و پودر کاکائو را مخلوط کنید و روی باقلوا بریزید. 6- 8 ساعت در یخچال قرار دهید.
نوش جان