طرز تهیه دسر سارای سارماسی نارگیلی:
مواد لازم:
- 1 لیتر شیر
- 1 1/2 لیوان آرد
- 1 1/2 لیوان شکر
- 1 بسته وانیل شکری
- 50 گرم کره
- 2 لیوان نارگیل
- 1 بسته کرم شانتی
- 1 لیوان شیر سرد
طرز تهیه دسر سارای سارماسی نارگیلی:
شیر، آرد و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. وقتی غلیظ شد کره و وانیل را اضافه کنید. سپس از روی شعله بردارید.
پودر نارگیل را کف سینی بریزید و پودینگ را به طور یکنواخت روی پودر نارگیل پخش کنید.
پس از خنک شدن در دمای اتاق به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید.
اگر سرد نشود موقع رول کردن می شکند.
کرم شانتی را با شیر مخلوط و هم بزنید تا فرم بگیرد.
پودینگ را از یخچال خارج کرده و خامه کشی کنید سپس برش داده و رول کنید.
نوش جان