طرز تهیه کبه عربی:
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده : 150 گرم
- سیب زمینی :1 عدد کوچک ( اگر چسبنده نبود ۲ عدد)
- اگر برنج شما به قدری شل میشه که خودش به شکل کوفته در میاد میتونید سیب زمینی رو حذف کنید
- اگرم مطمئن نیستید میتونید از یک یا ۲ عدد سیب زمینی کوچیک استفاده کنید
- برنج :2 لیوان
- زرشک :3 ق غ
- سیرله شده :2 حبه
- پیاز ریز خورد شده یا رنده شده :1 عدد
- ادویه کاری :2 قاشق چای خوری
- جعفری :3 ق غ
- زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه کبه عربی:
برنج را با کمی نمک و آب خیس کنید مقدار آب را به میزان برنج کته اندازه بگیرید. یعنی به اضای هر پیمانه برنج یک پیمانه آب اضافه کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
بعد به پیاز نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده اضافه کرده و تفت دهید.
بعد از تفت این مواد و تغییر رنگ گوشت سیر رو اضافه کرده سپس جعفری اضافه کنید و کمی تفت دهید، ادویه کاری و زرشک رو اضافه کنید تفت دهید و کنار بذارید
برنج را بدون اضافه کردن روغن،همراه با ۱ ق غ زردچوبه به صورت کته درست کنید . کمی آب آن را بیشتر کنید تا برنج شفته شود.
بعد بگذارید خنک شود برنج را با سیب زمینی خنک و پوست گرفته شده با استفاده از گوشت کوب بکوبید تا نرم نرم شود.
سپس از مواد به اندازه ی یه نارنگی بردارید با دست فرم دهید داخلش رو با مواد پر کنید و داخل روغنی که از یک ربع قبل با شعله ی ملایم داغ کرده بودین و کمی به روغن زردچوبه زده بودین سرخ کنید هر طرف ۵ دقیقه کافیه
حتما شعله ملایم باشد
داخل فر هم میتونید درست کنید و اصلا سرخ نکنید