• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کبه عربی : دستور پخت با روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه کبه عربی

    طرز تهیه کبه عربی:

    مواد لازم:

    • گوشت چرخ کرده : 150 گرم
    • سیب زمینی :1 عدد کوچک ( اگر چسبنده نبود ۲ عدد)
    • اگر برنج شما به قدری شل میشه که خودش به شکل کوفته در میاد میتونید سیب زمینی رو حذف کنید
    • اگرم مطمئن نیستید میتونید از یک یا ۲ عدد سیب زمینی کوچیک استفاده کنید
    • برنج :2 لیوان
    • زرشک :3 ق غ
    • سیرله شده :2 حبه
    • پیاز ریز خورد شده یا رنده شده :1 عدد
    • ادویه کاری :2 قاشق چای خوری
    • جعفری :3 ق غ
    • زردچوبه : به مقدار لازم

    طرز تهیه کبه عربی:

    برنج را با کمی نمک و آب خیس کنید مقدار آب را به میزان برنج کته اندازه بگیرید. یعنی به اضای هر پیمانه برنج یک پیمانه آب اضافه کنید.
    تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز  را به آن اضافه کنید و  تفت دهید.
    بعد به پیاز نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده اضافه کرده و تفت دهید.


    بعد از تفت این مواد و تغییر رنگ گوشت سیر رو اضافه کرده سپس جعفری اضافه کنید و کمی تفت دهید، ادویه کاری و زرشک رو اضافه کنید تفت دهید و کنار بذارید
    برنج را بدون اضافه کردن روغن،همراه با ۱ ق غ زردچوبه به صورت کته درست کنید . کمی آب آن را بیشتر کنید تا برنج شفته شود.
    بعد بگذارید خنک شود برنج را با سیب زمینی خنک و پوست گرفته شده با استفاده از گوشت کوب بکوبید تا نرم نرم شود.


    سپس از مواد به اندازه ی یه نارنگی بردارید با دست فرم دهید داخلش رو با مواد پر کنید و داخل روغنی که از یک ربع قبل با شعله ی ملایم داغ کرده بودین و کمی به روغن زردچوبه زده بودین سرخ کنید هر طرف ۵ دقیقه کافیه
    حتما شعله ملایم باشد
    داخل فر هم میتونید درست کنید و اصلا سرخ نکنید

    طرز تهیه کبه عربی

    About The Author