طرز تهیه قرابیه بادامی:
مواد لازم:
- 250 گرم کره
- یک فنجان پودر شکر
- یک عدد تخم مرغ
- سه لیوان آرد
- یک پاکت پا پیکینگ پودر
- بادام خام خرد شده 2 فنجان
- برای آغشته کردن پودر شکر
طرز تهیه قرابیه بادامی:
ابتدا آرد را داخل تابه تفت میدهیم تا خیلی کم طلایی شود بعد کامل میگذاریم تا خنک شود.
اره و پودر شکر را با هم زن خوب میزنیم بعد تخم مرغ را هم اضافه کرده آنقدر میزنیم تا کرم رنگ شود آرد و پکینگ پودر را آرام آرام اضافه میکنیم و با خمیر زن یا نوک انگشت ورز میدهیم تا خمیر نرمی که کمی ترداست به دست بیاید بعد بادامی که درشت خرد کرده ایم را مخلوط میکنیم به اندازه گوجه سبز از خمیر برداشته گرد می کنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میگذاریم ودر فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده می پزیم تا کمی طلایی شود.
چون اندازه شان کوچک است خیلی زود میپزند.بعد از در آوردن از فر وقتی کمی ولرم شد در پودر قند می غلتانیم.
نوش جان