طرز تهیه قرابیه هلالی:
مواد لازم:
- 200 گرم کره هم دمای محیط
- 300 گرم آرد( دو و نیم لیوان)
- 2 قاشق پودر شکر
- یک پاکت وانیل
- یک پاکت پکینگ پودر
- 100 گرم بادام خام
- پودر شکر برای روی قرابیه
طرز تهیه قرابیه هلالی:
یک لیوان آرد را در تابه بدون روغن کمی تفت می دهیم . و بعد از تفت دادن یک لیوان آرد دیگر و بقیه مواد به جز بادام را مخلوط کرده و بعد نصف لیوان آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر منسجم شود بادام نیم کوب شده را هم اضافه کرده و با دست کمی ورز می دهیم. روی سطح آرد پاشی شده خمیر را باز می کنیم و به شکل ماه قالب میزنیم و در سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده می پزیم تا کمی طلایی شود بلافاصله بعد از در آوردن از فر یکی یکی با پودر قند آغشته میکنیم ودر آخر روی همه شیرینی ها پودر قند می پاشیم . نوش جان