طرز تهیه سوتلاچ:
مواد لازم:
- پنج لیوان شیر
- یک لیوان شکر
- دو قاشق نشاسته ذرت
- یک فنجان گوچک برنج
- یک پاکت وانیل
- زرده تخم مرغ یک عدد
- آب نصف فنجان قهوه خوری
طرز تهیه سوتلاچ:
اول برنج را خوب شسته و با دوبرابر آب خوب میپزیم بعد شیر و شکر را اضافه میکنیم تا جوش آمدن هم می زنیم زرده تخم مرغ و نشاسته و آب را در کاسه ای خوب هم می زنیم بعد از شیر در حال جوش سه چهار قاشق آرام به این مخلوط اضافه میکنیم تا ولرم شود بعد در حال هم زدن به مواد اضافه می کنیم و سریع هم میزنیم و 5- 6 دقیقه با شعله ملایم میگذاریم تا قوام بگیر و از روی حرارت بر میداریم کاسه های مقاوم به حرارت را داخل سینی فر گذاشته و مواد را داخلشان میرزیم. و داخل سینی فر آب میریزیم طوری که تا نصف کاسه ها بیاید شعله بالایی فر را روشن میکنیم و سینی را داخل فر میگذاریم تا روی سوتلاچها طلایی شود بعد از خنک شدن داخل یخچال میگذاریم. نوش جان