• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بورک لاز دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه بورک لاز

    طرز تهیه بورک لاز:

    مواد لازم:

    • یک بسته یوفکا مخصوص باقلوا 16عدد
    • 150 گرم کره
    • یک فنجان روغن مایع
    • مواد شربت
    • یک ونیم لیوان شکر
    • یک و نیم لیوان آب
    • یک برش لیمو

    مواد محلبی:

    • یک لیتر شیر
    • 4قاشق پر آرد
    • 4قاشق شکر
    • 2 قاشق نشاسته
    • یک پاکت وانیل
    • یک قاشق کره
    • یک عدد زرده تخم مرغ
    • به دلخواه کمی فلفل سیاه

    طرز تهیه بورک لاز :

    ابتدا شربت را آماده میکنیم و 15 دقیقه میجوشانیم تا قوام بگیرد. و کنار میگذاریم تا سرد شود.
    برای محلبی تمامی مواد به جز کره و وانیل را مخلوط می کنیم و روی اجاق تا جوش آمدن هم میزنیم بعد 5-6 دقیقه از جوش آمدن خاموش می کنیم کره و وانیل را هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم روی محلبی را با با نایلکس می پوشانیم و میگذاریم تا ولرم شود.
    کره و روغن مایع را در ظرفی کمی گرم کرده و مخلوط میکنیم یوفکاها را به اندازه ظرف می بریم من دو قسمت کردم و 32 لایه شد.

    لایه اول را کف ظرف چرب شده پهن میکنیم و روی یوفکا را با خوب چرب میکنیم همین طور لایه ها را با چرب کردن روی هم میگذاریم بعد از لایه 16محلبی را با دقت روی یوفکا ها پخش میکنیم و 16یوفکای بعدی را به ترتیب با چرب کردن روی هم میگذاریم لایه آخری را هم خوب چرب میکنیم و با دقت برش می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده میگذاریم تا روی بورک ها کاملا طلایی شود بلافاصله بعد از در آوردن از فر شربت سرد شده را میریزیم.
    نوش جان

    طرز تهیه بورک لاز

    About The Author