طرز تهیه بورک لاز:
مواد لازم:
- یک بسته یوفکا مخصوص باقلوا 16عدد
- 150 گرم کره
- یک فنجان روغن مایع
- مواد شربت
- یک ونیم لیوان شکر
- یک و نیم لیوان آب
- یک برش لیمو
مواد محلبی:
- یک لیتر شیر
- 4قاشق پر آرد
- 4قاشق شکر
- 2 قاشق نشاسته
- یک پاکت وانیل
- یک قاشق کره
- یک عدد زرده تخم مرغ
- به دلخواه کمی فلفل سیاه
طرز تهیه بورک لاز :
ابتدا شربت را آماده میکنیم و 15 دقیقه میجوشانیم تا قوام بگیرد. و کنار میگذاریم تا سرد شود.
برای محلبی تمامی مواد به جز کره و وانیل را مخلوط می کنیم و روی اجاق تا جوش آمدن هم میزنیم بعد 5-6 دقیقه از جوش آمدن خاموش می کنیم کره و وانیل را هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم روی محلبی را با با نایلکس می پوشانیم و میگذاریم تا ولرم شود.
کره و روغن مایع را در ظرفی کمی گرم کرده و مخلوط میکنیم یوفکاها را به اندازه ظرف می بریم من دو قسمت کردم و 32 لایه شد.
لایه اول را کف ظرف چرب شده پهن میکنیم و روی یوفکا را با خوب چرب میکنیم همین طور لایه ها را با چرب کردن روی هم میگذاریم بعد از لایه 16محلبی را با دقت روی یوفکا ها پخش میکنیم و 16یوفکای بعدی را به ترتیب با چرب کردن روی هم میگذاریم لایه آخری را هم خوب چرب میکنیم و با دقت برش می زنیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده میگذاریم تا روی بورک ها کاملا طلایی شود بلافاصله بعد از در آوردن از فر شربت سرد شده را میریزیم.
نوش جان