طرز تهیه نان پواچای شیری پنبه ای:
مواد لازم:
- اندازه استکان استفاده شده 125 میلی می باشد.
- دو عدد سفیده تخم مرغ
- دو استکان شیر ولرم
- سه قاشق مرباخوری شکر
- یک قاشق مرباخوری نمک
- نصف پاکت خمیر مایه خیس یا یک پاکت خمیر مایه خشک یا یک قاشق غذاخوری
- 6/5-7 استکان آرد
- 75 گرم کره نرم شده یا مارگارین
- 200 گرم پنیر
برای رومال:
- دو عدد زرده
- یک قاشق شیر
- کنجد
طرز تهیه نان پواچای شیری پنبه ای:
همه مواد غیر از آرد را مخلوط کنید . سپس آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را بپوشانید و حدود نیم ساعت استراحت می دهیم .
روی سطح آرد پاشی شده خمیر را باز کنید و برش دهید و پنیر بگذارید و شکل دهید. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم . دوباره روی خمیر ها را می پوشانیم و نیم ساعت استراحت می دهیم .
شیر را با زرده تخم مرغ می زنیم و با فرچه روی نان ها رومال میزنیم و کنجد می پاشیم . در فری که از قبل روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم. بعد از در آوردن از فر روی پوچا ها را با دستمال تمیزی می پوشانیم تا نرم شوند.
نوش جان