طرز تهیه شیرینی قرابیه ارده کنجدی :
مواد لازم:
- 125 گرم کره هم دمای محیط
- یک لیوان پودر شکر
- نصف لیوان ارده
- یک عدد تخم مرغ
- یک چهارم لیوان روغن مایع
- یک قاشق چایخوری پکینگ پودر
- یک پاکت وانیل
- آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد و زیاد سفت نشود
برای روی شیرینی:
- نصف لیوان ارده
- یک چهارم لیوان پودر شکر
- حدود یک استکان آب (کم کم اضافه کنید ابتدا سفت می شود دوباره آب اضافه کنید تا کمی روان شود )
برای آغشته کردن شیرینی:
- دو قاشق شیره انگور
- نصف لیوان آب
- کنجد تفت داده شده
طرز تهیه شیرینی قرابیه ارده کنجدی:
تمام مواد خمیر را مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود.
از خمیر به اندازه گردو بر داشته کرد کنید و با انگشت وسطش را گود کنید.
آب و شیره انگور را مخلوط کنید و قسمت بیرونی قرابیه ها را ابتدا در آب و سپس در کنجد بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
ارده شکر را مخلوط کنید و آب را کم کم اضافه کنید تا کمی روان شود و در قسمت گودی قرابیه ها با قیف یکبار مصرف بریزید.
ودر فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده قرار دهید حتما فر گرم باشد. وقتی کمی طلایی شد درجه فر را روی 150 قرار دهید تا روی قرابیه ها خوب طلایی شود.
نوش جان