طرز تهیه کیک کدو حلوایی:
مواد لازم:
- دو کیلو کدو حلوایی
- سه لیوان شکر
- شیخ پاکت بیسکوئیت پتی بور
- دو بسته خامه
- دو پاکت وانیل
برای خیس کردن بیسکوئیت ها:
- یک لیوان شیر
برای تزئین:
- گردوی خرد شده
طرز تهیه کیک کدو حلوایی:
کدو را پوست کنده و خرد کنید . داخل قابله بریزید و شکر اضافه کنید . در قابلمه را گذاشته و یک شب در یخچال بگذارید . ( اگر عجله دارید یک استکان آب اضافه کنید و بپزید ). قابلمه را روی حرارت بگذارید و بعد از به جوش آمدن زیرش را کم کنید تا وقتی که کدو ها نرم شود. اگر در حین پخت آب انداخته آبکش کرده و با بلندر له می کنیم 4 قاشق از مواد را برای تزئین روش بر می داریم.
بیسکوئیت ها را داخل شیر زده و کف طرف بچینید و یک لایه از مواد را روی بیسکوئیت ها ریخته و صاف کنید این کار را چهار لایه تکرار کنید بعد از آخرین لایه کدو حلوایی خامه را با وانیل خوب با هم زن بزنید تا سفت شود و روی کیک ریخته و صاف کنید 4قاشق از موادی را که جدا کرده بودیم داخل قیف ریخته و روی کیک را تزئین کنید و گردوی خرد شده بپاشید و 5-6ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرو نمایید.
نوش جان