طرز تهیه کیک ژاپنی چستلا:
مواد لازم:
- 7 عدد تخم مرغ
- 100 گرم آرد
- 15 گرم نشاسته ذرت
- ۱15 گرم شیر
- 115 گرم کره
- یک قاشق غذاخوری عسل
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک پاکت وانیل
- یک قاشق مرباخوری کوچک پکینگ پودر
طرز تهیه کیک ژاپنی چستلا:
ابتداشیر و کره را داخل ظرفی به روش بنماری روی آب جوش با هم زدن تا آب شدن کامل کره حرارت می دهیم.
آرد پکینگ پودر و نشاسته و با هم مخلوط کرده و 6 دفعه الک می کنیم و به مخلوط کره و شیر اضافه کرده و با هم زن دستی مخلوط می کنیم زرده های تخم مرغ را هم یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و در آخر وانیل و عسل را هم مخلوط می کنیم.
سفیده های تخم مرغ را با یک سوم شکر با هم زن خوب می زنیم تا کف کند و به تدریج بقیه شکر را هم اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا از ظرف نریزد .
سفیده ها را هم به تدریج به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا پف سفیده نخوابد.
کف و اطراف قالب کاغذ روغنی پهن می کنیم مواد کیک را داخل قالب ریخته و چند دفعه قالب را به میز می کوبیم تا حباب های هوا از بین برود.
داخل ظرف دیگری می گذاریم و تا نیمه با آب نزدیک نقطه جوش (80 درجه ) پر می کنیم و در فری که از 20دقیقه قبل روی 150درجه گرم شده حدود یک ساعت می پزیم بعد از در آوردن از فر فوری از قالب خارج می کنیم.
نوش جان