• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه لاح معجون : غذای ترکیه ای به روش آسان در خانه

    طرز تهیه لاح معجون
    طرز تهیه لاح معجون

    طرز تهیه لاح معجون:

    مواد خمیر:

    • دو لیوان آب ولرم
    • یک قاشق مرباخوری شکر
    • 1 قاشق مرباخوری خمیر مایع خشک
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • آرد به مقدار لازم

    مواد روی خمیر:

    • سه عدد پیاز بزرگ
    • سه حبه سیر
    • سه عدد فلفل قرمز
    • دو عدد فلفل سبز
    • مقداری جعفری
    • سه عدد گوجه فرنگی
    • 300 گرم گوشت چرخ کرده

    طرز تهیه لاح معجون:

    دو لیوان آب را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و بعد آرد و نمک را اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خوب ورز دهید داخل کاسه را با یک قاشق روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخلش گذاشته روی خمیر را پوشانده و 30-40 دقیقه استراحت دهید.
    و بعد خمیر را دوباره ورز دهید و چانه کنید وزن هر چانه حدود 70 گرم شود.

    به جز گوشت همه مواد را خرد کرده و داخل غذاساز کامل ریز خرد کنید.
    بعد گوشت یک قاشق رب یک قاشق سس تند نمک فلفل سیاه پول ببر و یک قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و همه را خوب با دست مخلوط کنید.

    سطح کار را آرد پاشی کنید چانه ها را نازک باز کنید داخل تابه کمی آرد بپاشید و خمیر باز شده را داخل تابه بگذارید سه قاشق از مواد را روی خمیر بریزید با دست کمی فشار دهید و در تابه را بگذارید و با حرارت متوسط بپزید بعد از 3-5دقیقه کنترل کنید وقتی زیر خمیر ها پخت بر داشته و کنار بگذارید و برای گرم ماندن رویش را با نایلون فریزر بپوشانید.
    نوش جان

    About The Author