طرز تهیه لاح معجون:
مواد خمیر:
- دو لیوان آب ولرم
- یک قاشق مرباخوری شکر
- 1 قاشق مرباخوری خمیر مایع خشک
- یک قاشق مرباخوری نمک
- آرد به مقدار لازم
مواد روی خمیر:
- سه عدد پیاز بزرگ
- سه حبه سیر
- سه عدد فلفل قرمز
- دو عدد فلفل سبز
- مقداری جعفری
- سه عدد گوجه فرنگی
- 300 گرم گوشت چرخ کرده
طرز تهیه لاح معجون:
دو لیوان آب را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و بعد آرد و نمک را اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خوب ورز دهید داخل کاسه را با یک قاشق روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخلش گذاشته روی خمیر را پوشانده و 30-40 دقیقه استراحت دهید.
و بعد خمیر را دوباره ورز دهید و چانه کنید وزن هر چانه حدود 70 گرم شود.
به جز گوشت همه مواد را خرد کرده و داخل غذاساز کامل ریز خرد کنید.
بعد گوشت یک قاشق رب یک قاشق سس تند نمک فلفل سیاه پول ببر و یک قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و همه را خوب با دست مخلوط کنید.
سطح کار را آرد پاشی کنید چانه ها را نازک باز کنید داخل تابه کمی آرد بپاشید و خمیر باز شده را داخل تابه بگذارید سه قاشق از مواد را روی خمیر بریزید با دست کمی فشار دهید و در تابه را بگذارید و با حرارت متوسط بپزید بعد از 3-5دقیقه کنترل کنید وقتی زیر خمیر ها پخت بر داشته و کنار بگذارید و برای گرم ماندن رویش را با نایلون فریزر بپوشانید.
نوش جان