طرز تهیه بورک گوشت:
مواد لازم:
- سه عدد یوفکا
- مواد سس:
- یک استکان روغن مایع
- 4قاشق غذاخوری آرد
- یک قاشق چایخوری کوچک جوش شیرین
- یک قاشق مربا خوری سرکه
مواد میانی:
- نیم کیلو گوشت چرخ کرده
- 5عدد پیاز
- نمک
- فلفل سیاه پودر فلفل قرمز آویشن
- کمی روغن مایع
- 400 گرم پنیر کاشار یا پیتزا رنده شده
برای رومال:
- دو عدد زرده تخم مرغ و کنجد
طرز تهیه بورک گوشت:
پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن مایع تفت می دهیم کمی که سبک شد گوشت را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود ادویه ها را اضافه کرده و 20 دقیقه با حرارت کم تفت می دهیم.
هر یوفکا را 6 قسمت می کنیم . مواد سس را با هم مخلوط می کنیم و کمی از سس روی یوفکا پخش می کنیم . از مواد گوشتی و پنیر رنده شده قیمت پهن یوفکا می گذاریم و رول می کنیم بدون فشردن. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم . با زرده رومال زده و کنجد می پاشیم و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها می پزیم.
نوش جان